2015. december 3., csütörtök

Szépírói kurzus 2015-2016/1. félév/13.

A Kodolányi János Főiskola Szépírói Műhelye idén is folytatódik. A kurzusra a felhívás itt olvasható, már lehet jelentkezni a következő, tavaszi félévre. 
Gáll Noémi azt a házi feladatot oldotta meg, sikeresen, hogy prózaverset írjon, hasonlóan Oravecz Imre prózaverseihez. A feladat nagyon jól sikerült, mert önálló hangon szól ebben a versben Noémi, mutatva tehetségét. 


Gáll Noémi
Bármelyik mondatom leírhatnád


Igazából leírhatnád de nem tudnád nem azért mert nem tudsz írni nem azért mert nem fog a tollad hanem azért mert az már nem az én mondatom lenne akkor meg mi értelme lenne  azok a mondatok azért az én mondataim mert csak én  értelmezem úgy őket ahogy kigondoltam és lehet sőt biztos hogy  nem írtam le őket talán pont azért hogy te se tudd félek mivel olvasható lemásolható lenne és csak egy olyan ember létezik a világon akinek megengedtem illetve nem is megengedtem hanem beengedtem mert nem a mondataimat olvasta amiket leírt hanem a gondolataimat ami után leírta  ő tudja és érti mit gondolok és le is merte írni leírta és most mindenki azt hiszi az ő mondatai de tudod mit már nem félek talán azért mert sosem voltak igazán az enyémek csak lemásoltam őket.

Nincsenek megjegyzések: